Contributi in volumi
-
R. Capone; M. El-Moujabber; G. Cardone; F. Adinolfi; J. Di Pasquale; D. El Chami, Trade and logistics: the case of the wine industry, in: Mediterra, Montpellier, CIHEAM, 2014, pp. 245 - 262 [Capitolo/Saggio in libro]
-
Trevisani M.; Diegoli G.; Fedrizzi G., Public Health Hazards: C. Chemical Hazards and their Control, in: Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse, Chichester, Wiley Blackwell, 2014, pp. 354 - 384 [Capitolo/Saggio in libro]
-
Serratore P.; Ciulli S.; Piano A.; Cariani A., Criticism of the purification process of bivalve shellfish. Literature review and our industrial research experiences, in: R.M. Hay, Shellfish, human consumption health implication and conservation concerns, New York, NOVA Publishers, Inc, 2014, pp. 1 - 50 [Capitolo/Saggio in libro]
-
CLAVENZANI P.; CANOVA M.; BOMBARDI C.; GRANDIS A.; COZZI B, Lo scheletro di Tursiops truncatus del Museo di Anatomia degli animali domestici dell’Università di Bologna, in: Le collezioni di Cetacei dei musei italiani. Prima parte (Cetacei attuali), Roma, Luigi Cagnolaro, Nicola Maio e Vincenzo Vomero (eds), 2014, pp. 172 - 173 (MUSEOLOGIA SCIENTIFICA. MEMORIE) [Capitolo/Saggio in libro]
-
Baldassarro VA; Calzà L; Fernandez M; Giardino L; Giuliani A; Lorenzini L; Mangano C; Sivilia S, Alzheimer’s disease: discussing the “Bench-to-bed” and the “Bed-to-bench” path linking preclinical and clinical research, in: Srivastava R, Maksymowicz W, Lopaczynski W, Lost in translation: Barriers to Incentives for Translational Research in Medical Sciences, Singapore, World Scientific Publishing Co. Pte. Ltd., 2014, pp. 409 - 441 [Capitolo/Saggio in libro]